Käännöspalvelut, kielentarkastus, oikoluku ja sisällöntuotanto

Meiltä saat kaikki käännöspalvelut, laadukkaan kielentarkastuksen, tarkan oikoluvun ja monipuolisen sisällöntuotannon ammattitaidolla, ripeästi ja kustannustehokkaasti. Palvelumme pitää sisällään laajan valikoiman käännöskielipareja.

Nykyisessä, nopeatempoisessa maailmassa on runsaasti tarpeita kertoa viesti toisella kielellä. Paras tapa toimittaa viesti perille on käyttää kääntäjää, joka tuntee sekä kohdeyleisön kulttuurin että viestisi aiheen. Tekstisi käy vielä tarkastettavana äidinkielenään kohdekieltä puhuvalla kielentarkastajalla, ennen kuin lähetämme käännöksen sinulle.

Sisällöntuotanto ja käännöspalvelut

Tuotamme myös laadukkaita ja monipuolisia tekstisisältöjä asiakkaidemme tarpeisiin. Jos kuitenkin haluat kirjoittaa tekstin itse ja haluat sen olevan virheetön, silloin oikoluku on paikallaan. Voit käyttää ammattitaitoista kielentarkastajaamme. Käännöspalvelut: kysy meiltä lisää.

Virheettömyys on erityisen tärkeää esimerkiksi tuotetiedoissa, opinnäytetöissä, tieteellisissä julkaisuissa, toimialakohtaisessa ammattisanastossa ja teknisissä manuaaleissa. Kirjoitusvirheiden korjaamisen lisäksi oikolukija tarkastaa huolellisesti tekstin kielioppiasiat ja varmistaa, että tekstin tyyli sopii tarkoitukseensa.

Hyödynnämme huippuohjelmistoja

Kun lähdeteksti on muokattavassa muodossa, käytämme käännösmuistiohjelmaa ja laaduntarkastusohjelmistoja, joilla varmistamme käännösten yhtenäisyyden. Tavallisesti hyödyntämämme ohjelmistot ja työkalut ovat SDL Studio 2021, MemoQ 9.2 ja QA Distiller.

Voimme käsitellä niiden avulla muun muassa kaikkia yleisimpiä toimisto- ja julkaisuohjelmistoformaatteja sekä HTML-, XML- ja Java-tiedostoja.

Noudatamme käännöstöissä SKTL:n (Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto) laatimia Käännöstöiden yleisiä sopimusehtoja.