Laadukkaat käännöspalvelut yhdestä paikasta

Käännöstyöt

Kielen kääntäminen on kirjallista työtä, jossa teksti välitetään kielestä toiseen siten, että sen alkuperäinen merkitys, viesti ja tyyli säilyvät mahdollisimman tarkasti kohdekielellä ilmaistuna. Kääntäminen ei ole siten pelkkää sanojen suoraa siirtämistä kielestä, toiseen vaan se vaatii syvällistä kielitaitoa, kulttuurista ymmärrystä ja viestinnällistä taituruutta.

Kielen kääntämiseen liittyy useita haasteita ja nyansseja, jotka vaihtelevat kielen rakenteista ja kulttuurieroista riippuen. Kääntäjän on otettava huomioon paitsi sanat myös kohdekulttuurin normit, ilmaisutavat ja viestinnän sävy. Laadukas käännös edellyttää tarkkuutta, ymmärrystä kulttuurieroista ja huolellista kielen hallintaa. Tilatessasi käännöstyön TranslatiOmilta voit olla varma, että tekstisi työstää kääntäjä, joka ymmärtää kielenkääntämisen periaatteet.

Kielentarkistus ja oikoluku

Käännöstyötä kevyempi vaihtoehto on oikoluku, jossa natiivi teksti tai käännetyn tekstin ilmaisu ja kieli tarkistetaan ja korjataan tarvittaessa.

Tarkistus tehdään sekä viestin oikeellisuuden, että kieliopin osalta. Tarkistus on hyvä vaihtoehto, jos olette saaneet valmiiksi käännetyn aineiston muualta, mutta sen laadusta ei voida olla varmoja.

Sisällöntuotanto

Tuotamme myös copywriting- eli tekstisisällön tuotantopalveluita. Natiivi, eli tekstin alkukieli voi olla suomi tai englanti. Huolehdimme siitä, että kielellinen ilmaisu vastaa käyttötarkoitusta, on selkeää ja ymmärrettävää sekä tietenkin kieliopillisesti virheetöntä. Laadukas tekstisisältö on erittäin tärkeää nykyisessä sisältökeskeisessä markkinointiviestinnässä.

Miksi laadukas kääntäminen on tärkeää?

Nykyisessä, nopeatempoisessa maailmassa on runsaasti tarpeita kertoa viesti toisella kielellä. Tietotulva on muokannut ihmisten kriittistä suhtautumista mediasisältöihin. Jos viesti ei ole omaksuttavissa helposti, viesti hylätään. Jos kieli ei ole laadukasta, uskottavuus murenee välittömästi. 

Paras tapa toimittaa viesti perille on käyttää kääntäjää, joka tuntee sekä kohdeyleisön kulttuurin että viestisi aiheen. Tekstisi käy vielä tarkastettavana äidinkielenään kohdekieltä puhuvalla kielentarkastajalla, ennen kuin lähetämme valmiin käännöksen.

Meiltä saat kaikki käännöspalvelut, laadukkaan kielentarkastuksen, tarkan oikoluvun ja monipuolisen sisällöntuotannon ammattitaidolla, ripeästi ja kustannustehokkaasti. Palvelumme pitää sisällään laajan valikoiman käännöskielipareja.

Olemme kokenut, luotettava ja moderni käännöstoimisto. Tutustu työnäytteisiimme!

    Ole yhteydessä meihin

    Ota yhteyttä lomakkeella

    Jätä viesti oheisella lomakkeella. Voit lähettää käännettävän materiaalin viestisi liitteenä. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

    Huomaathan, että PDF-tiedostojen pitää olla koneellisesti luettavassa muodossa.