Vill du nå människor på olika språk?

Innehåll av hög kvalitet på målspråket

En översättning av modersmålskvalitet är nyckeln till framgångsrik kommunikation och korrekt förmedling av budskapet. Det säkerställer att innehållet i meddelandet förblir det ursprungliga och begripligt för mottagarna, både språkligt och kulturellt. En professionell översättare som har målspråket som modersmål förstår språkets känslighet och hjälper därmed till att undvika kulturella och språkliga misstag.

TranslatiOm finns för dig

TranslatiOm är skapat av passion för språk och kulturer, men med kunden i focus. För oss är det viktigt att uppfylla kundens behov så bra som möjligt. För att uppnå detta, bekantar vi oss alltid med terminologin och begreppen inom sektorn och hanterar projektet utan mellanhänder. Om du inte har någon originaltext ännu kan vi också utarbeta den åt dig. Vi har ett nätverk av professionella copywriters som formulerar och skriver ditt budskap.

Varför välja Translatiom?

 1. Vår långa och breda erfarenhet garanterar ett högkvalitativt fotavtryck inom alla sektorer.
 2. En modern översättningsbyrå som ständigt upprätthåller och utvecklar sin expertis.
 3. Ett enkelt arbetsflöde. Du får översättningarna direkt från våra översättare. Smidigt, flexibelt och snabbt.
 4. Tjänster för textproduktion från ett och samma ställe. Vi kan också skriva på tomt papper och vi garanterar högkvalitativt textinnehåll.
 5. Låt vårt arbete tala för sig självt. Läs våra referenser!

Vi är en erfaren, pålitlig och modern översättningsbyrå. Läs om våra arbeten! 

  Ta kontakt med oss

  Kontakta oss genom att använda formuläret

  Lämna ett meddelande via formuläret. Du kan skicka det material som ska översättas som en bilaga till ditt meddelande. Vi kontaktar dig så snart som möjligt.

  Observera att PDF-filer måste vara i maskinläsbart format.